JÁNOSI-ARADI ZITA

telefon: + 36 20 975 7283

Jánosi-Aradi Zita vagyok. Idestova 20 éve dolgozom kozmetikusként.

Az iskolában ismerkedtem meg az Ilcsi Szépítő Füvek kozmetikumaival, melyek szemmel látható hatásai már akkor rabul ejtettek. Mivel mindig is fontos volt számomra a természetesség, nem volt kérdés, hogy a professzionális natúr termékcsalád mellett maradok. Az idő során sokat tanultam, sok tapasztalatot gyűjtöttem. Folyamatosan figyelem az újdonságokat, az Ilcsi összes konferenciáján, továbbképzésén ott vagyok.

Nálam mindenki megtalálja a számára megfelelő kezelést, legyen szó akár kényeztetésről vagy problémamegoldásról, mindezt természetes módon a magyar, minősített biogyógynövényekből, -gyümölcsökből és – zöldségekből készült Ilcsi termékeivel.

Elektrokozmetikai gépparkomat is beépítem a kezelésekbe, ezáltal is növelem azok hatékonyságát.

A bőr szépítése mellett a sminkelés fortélyait is folyamatosan tanulom. 2009-ben Tombor Sarolta sminkmester mellett tanulhattam, azóta alkalmi, illetve esküvői sminkeket vállalok.

Angol és olasz nyelvtudásom segít abban, hogy még több vendéget tudjak megszépíteni.

Munkanapok: hétfő, kedd, csütörtök, péntek 8.00-19.00 (szerda szünnap)

Időpont foglalás telefonon (+36209757283), Viberen vagy WhatsApp-on keresztül. Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, később visszahívlak.

Lemondási feltételek: A foglalt időpont előző nap 19.00 óráig ingyenesen lemondható. Aznapi lemondás, időpont módosítás, valamint meg nem jelenés esetén a kezelés, szolgáltatás árának 50%-a fizetendő.

Fizetési lehetőség: készpénz